[NEW] Chords Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Siji Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : C Em F G C [2x] G

C Em
aduh romo ibu ngapuranen aku
F C
yen ono salah lan luputku
F Em Am
yak rumangsani aku nduweni doso
F D G
nganti saiki isih kroso neng dodo

*)
C Em
rino wengi ra lali tansah ndedongo
F C
memuji marang kang Kuoso
chords Didi Kempot - Sewu Siji lyrics F Em Am
mugi enggal entuk paring pangapuro
F G C
urip tetrem ayem ugo kanti mulyo

Int : Am F G

Reff:
C F C
ngendi ono anak wani marang wong tuo
C D G
yen ngerti ono sewu siji sing wani
C F C
ngendi ono anak lali marang wong tuo
cord kord chord Didi Kempot - Sewu Siji kunci gitar C D G
yen nganti ono sewu siji sing lali

#)
F
suargo ning ndonyo
C G Am
ono sukune wong tuo
G
wong Kang tuhu suci
C
gedhe ganjarane

Int : C Em F C
F Em Am
F D G

Kembali ke : *)

Musik : Am F G

Kembali ke : Reff, #) 2x